YANLIZ DEĞİLSİNİZ
2 ADET YURDUMUZ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BURSLAR İLE HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

VAKFIMIZIN GAYESİ ;

T.C. Anayasasının 33. maddesi ve Türk Medeni Kanununun 73. maddesi ve müteakip maddeleri uyarınca kanunlara, ahlaki ve dini değerlere, adaba ve milli menfaatlere aykırı olmamak üzere, eğitim, kültür, sağlık ve sosyal amaçlara yönelik faaliyetlerde bulunmak vakfın temel gayeleridir.

VAKFIMIZIN AMACI ;

Balıkesir ilinde yüksek öğrenim kurumlarından birinde kayıtlı bulunan ve barınacak bir yeri olmayan öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını Özel Öğrenci Yurtlar Yönetmeliği’ ne uygun ve hiçbir şekilde kar amacı gütmeyen makul bir ücretle veya ücretsiz olarak karşılanmasıdır.

Vakfımıza ait yüksek öğrenim kız öğrencilerini barındırmak üzere ilk şubemiz 11.09.2007 tarihinde açılmıştır.

İkinci yurdumuz ise 27.10.2010 tarihinde açılmış olup yüksek öğrenimde okuyan kız öğrencilerinin en uygun şekilde barınmasını sağlamak için hizmet sunmaktadır

Yurt öğrencilerimizi çok makul fiyatlarda barındırdığımız gibi, Yurdumuzda barınan ve maddi sıkıntı çeken  öğrencilerimize  durum beyannamesinde bulundukları takdirde başvuruları incelenip burs imkanı sağlanmaktadır.

VAKFIMIZIN AMACI TİCARETTEN ZİYADE DURUMU MÜSAİT OLMAYAN ÖĞRENCİLERE OKUMALARI İÇİN ELİNİ UZATMAKTADIR.